Verhuist - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Iris Versteeg - WaarBenJij.nu Verhuist - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Iris Versteeg - WaarBenJij.nu

Verhuist

Door: Iris en Annieck

Blijf op de hoogte en volg Iris

22 September 2011 | Nederland, Amsterdam

Gisteren kreeg ik ineens een mail van de provoost ik moest verhuizen van kamer. Erg jammer dacht ik heb ik net een beetje alles netjes en ingericht moet ik weer verhuizen. Vervolgens dacht ik zou toch wel fijn zijn een kamer voor mezelf. Als je met z'n 2en ligt moet je toch rekening houden met elkaar. En mijn kamergenoot lag altijd vroeg te slapen dat was wel jammer. En vandaag naar de provoost(zij regelen alles voor kamer/verblijf) en ja hoor een stagiaire mag niet bij een militair op de kamer dat willen ze toch gescheiden houden en ja hoor, ook nog een kamer voor mij alleen. Net heerlijk gesport, en nu lekker chillen in bed. Elke avond als we niet gaan stappen probeer ik gtst te kijken via youtube;) dat mag natuurlijk niet gemist worden. Het stikt hier helaas wel van de muggen. En het schijnt toch een vervuild eiland te zijn hoor, je ziet veel afval liggen en onze basis ligt tegenover isla de olie raffinaderij zitten. Dit schijnt een groot issue te zijn op het eiland zij doen niets aan technisch onderhoud waardoor er veel chemische stoffen de lucht in gaan. Gelukkig ligt de basis goed, want de windrichting staat de andere kant op. Er schijnt in juni een bepaalde witte stof vrij gekomen te zijn,wat kankerverwekkend blijkt te zijn. Gelukkig waren wij er niet, maar het is sowieso geen gezonde lucht. In artikelen op google staat ook geschreven dat shell eerst de eigenaar was, maar vanwege de milieuvervuiingen en de vervuilde grond heeft shell het verkocht voor 1 antilliaanse gulden / 2,40 = 0,40 eurocent onverstelbaar. En de overheid doet er niets aan want dat kost geld, veel stakingen en discussies over dit probleem. Hopelijk zullen wij er verder geen last van hebben. De stageopdracht verloopt goed, en we krijgen complimenten van onze stagebegeleider dus dat diploma wordt als het goed is behaald in januari;) succes en werkse daar. ik ga even gtst kijken van gisteren xxxx

• 22 September 2011 - 09:25

Corinne:

Oooh beter een kamer voor jezelf! Dik relaxed!! :).. En je hebt het maar goed daar ;).. Lekker man!! Alleen beetje jammer van dat isla de olie raffinaderij.. :S..
    Echt beter ook dat je alles nog beetje kan volgen via internet.. IDEAAL!!!:)).. En ga zo door meis!!

• 22 September 2011 - 18:16

De Buurman:

Hallo Buurvrouw. Zo hoe is het??. Hier in Ermelo is alles rustig.........We horen dagelijks de verhalen van je moeder.
    Dus we volgen alles. Leuk dat alles goed gaat.
    Heb je onze neef al ontmoet??? Hij heet Alex te brake.(Wendy is zijn vrouw) Mocht je hem zien doe de groeten maar van ons. Nou de groeten en tot de volgende keer.
    BUURMAN JUR

• 28 September 2011 - 09:04

Beppie Jansen:

Hoi Iris,

Met veel belangstelling je verhalen gelezen. Wat fijn dat de stage zo goed gaat en dat diploma is appeltje,eitje als ik het zo lees.
    Eindelijk hebben we hier ook een beetje mooi weer. Maar zo lekker als het bij jullie is zal het hier met de herst wel niet meer worden.
    Bij de Post gaat alles z'n gangetje. Erg rommelig en veel wisseling van personeel. Iris, succes verder met de stage en geniet van het mooie weer.
    Binnenkort mail ik wel weer even.

Beppie

• 09 Oktober 2011 - 16:25

Annet Wanders:

Hee Iris, ik hoorde van Rik dat jullie elkaar gesproken hebben. Echt leuk als we elkaar treffen op Curacao! Lijkt me helemaal leuk om de basis te bekijken waar je werkt. Heb er zin in!!! Geniet er van en we zien je eind november! groetjes Rik en Annet
    PS. wel jammer dat je a.s. zaterdag niet bij de Ad Fundum BBQ bent, er komen nl. ook wat oud leden, gezellig!