Grand canyon
Door: Iris en Annieck
Blijf op de hoogte en volg Iris
25 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Flagstaff
26 Augustus 2011 - 07:30
Mam/pap:
Oh Iris geweldig mooi die trip op de Grand Canyon! super gaaf ook die foto waar jullie hoog zijn geklommen binnen in de Canyon geweldig en dan dat schitterende uitzichten en zomaar een super grote Eland voor jullie neus wat een prachtig dier en zo'n groot gewei enorm zeg! We genieten van al dat moois mee.
Morgen dus de Colorado River is een wilde River gaan jullie kajakken denk ik, nou heel veel plezier ook voor Annieck want voor haar zal het ook spannend zijn zo'n tocht hah hahh
we reizen weer verder met jullie mee op deze geweldige tocht!
Love you xxxxxxxxxxx -
26 Augustus 2011 - 07:39
Jan Van De Haar:
Hoi Iris,
Lekker aan het reizen? Ziet er allemaal leuk uit hoor. Dan is Spanje wel erg saai, maar ook wij hebben genoten. Al weer 2 weken aan het werk. Op naar de volgende vakantie (Wintesport in Oostenrijk) Doe ze allemaal de groeten en tot horens.
Dikke kus van je duikmaatje en pas goed op jezelf XX -
26 Augustus 2011 - 11:44
Anita:
Hey iris..
Leuk hoor om je zo een beetje te volgen! -
26 Augustus 2011 - 13:39
Ellis:
Iris!!! Sinds wanneer vind jij paarden zielig?? het zijn toch rot beesten? hahaha Maar wel zielig inderdaad op die smalle stoffige weggetjes.
Dat uitzicht moet echt wel adembenemend zijn geweest, ik vind het op tv al gaaf dan is het in real life helemaal awesome denk ik!
En die Eland whooaa gaaf hoor dat hij even op zijn dooie akkertje voor jullie auto overstak!
Veel plezier op de boottocht!
xxx -
27 Augustus 2011 - 09:55
Merel :
Hey Iris! Mooi dat je 45 graden hebt heb je het iig lekker warmpjes ;) al lijkt het me met klimmen wel heavy.. Gaaf trouwens dat de Grand Canyon 18 mil jaar bestaat, lijkt me erg indrukwekkend!! Mooi hoor midden in de natuur.. Even terug naar basis.. Genietse daar! xxxx Merel -
27 Augustus 2011 - 12:28
Rik Groenewold:
wat een leven heb jij zeg,
leuk dat je dit allemaal meemaakt.
maar nog 3 maanden en dan gaan we je zien op curacao
groetjes rik -
27 Augustus 2011 - 13:24
Jur.:
Hallo buurvrouw en Annieck.
Via je moeder hebben we een hele boel foto,s gezien........Ziet er erg mooi uit...jammer dat jij er steeds voor staat!!!!(geintje).
Veel plezier nog.
Gr de buurman -
30 Augustus 2011 - 09:50
Corinne :
Echt zo vet chick!! Ik ben erg benieuwd naar je fotos!!!