Las vegas
Door: Iris en Annieck
Blijf op de hoogte en volg Iris
23 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Las Vegas
23 Augustus 2011 - 19:34
Pap:
Hee Iris,
Voor 1 corona heb je hier een hele krat.. ha ha. Geniet elke keer weer van jullie verhalen. Je hebt de laatste dagen volgens mij genoeg gedaan en gezien, vooral in de bergen, dus chillse at the pool. Lekker warm daar, hier vandaag weer veel regen, wel goeie temperaturen, maar zomer ..ho maar. Kan me haast niet voorstellen dat je dinsdag alweer terug komt. Ben dan vrij en ook de vrijdag dat we je naar Schiphol brengen.
Nou meiden till the next story, have fun and take care !!
pap en mam
24 Augustus 2011 - 06:10
Annelies:
he bol, had ik mijn verlanglijstje moeten meegeven???hahaha doei veel plezier jullie -
24 Augustus 2011 - 07:16
Nelleke:
He Iris,
Viva las vegas en Amerika,
Geweldige verhalen en wat bijzonder om dat allemaal mee te maken. Geniet nog effe die laatste dagen.
groetjes Nelleke -
24 Augustus 2011 - 19:28
Liane :
he aapje
hier dan eindelijk een krabbeltje van mij
(goed lezen he mama van iris hihihi)
ik ben meer van het lezen dan van het schrijven haha
wat een ontzettend leuke verhalen ! en als ik die foto's zo zie ben ik stiekem wel een beetje jaloers haha
ik kan me haast niet voorstellen dat de tijd alweer bijna voorbij is
he meid geniet er nog ff lekker van !!!!
gr liane en natuurlijk ook andries
25 Augustus 2011 - 09:54
Corinne:
Zo dat was een duur biertje.. Als die maar goed smaakt he ;).. Oh oh chick je komt met veel te veel spullen thuis joh die je daar koopt ;).. hahahah Leuk man!!..Tijd vliegt vast voorbij..