Santa barbara - Reisverslag uit Santa Barbara, Verenigde Staten van Iris Versteeg - WaarBenJij.nu Santa barbara - Reisverslag uit Santa Barbara, Verenigde Staten van Iris Versteeg - WaarBenJij.nu

Santa barbara

Door: Iris en Annieck

Blijf op de hoogte en volg Iris

11 Augustus 2011 | Verenigde Staten, Santa Barbara

Gisteren hebben we lekker geshopt en over de boulevard gelopen. Iris heeft bij victoria secret even inkopen gedaan en An heeft ook nog een hoop gekocht. Het is onverstelbaar goedkoop hier voor ons. Verder zijn we optijd gaan slapen want vandaag was het vroeg op en zijn we naar Los Angeles vertrokken...

• 12 Augustus 2011 - 09:40

Ellis:

Jaloers!!!!!!

• 15 Augustus 2011 - 18:47

Mam/Pap:

Zeer verleidelijk he mooie prijsjes! natuurlijk koop je kleding/spullen die je nodig hebt en spullen die eigenlijk ook wil hebben als je ze ziet! Gelukkig maar dat jullie niet elke dag shoppen. Ach als je alleen voor het shoppen zou gaan hadden jullie beter in Holland kunnen blijven, want met de reissom van een maand had je hier heel veel dure dingen kunnen kopen ook met echte merken!
    Maar jullie doel is toch......een stukje Amerika ontdekken/proeven/ruiken/voelen, dat is zelfontplooiing toch!

liefs meiden, ga graag verder met jullie op deze belevenis.

xxxxxxxxxx Mam/Pap