San Fransisco
Door: Iris en Annieck
Blijf op de hoogte en volg Iris
02 Augustus 2011 | Verenigde Staten, San Francisco
Hier even een kort berichtje van ons. Na een lange vlucht zitten we eindelijk in ons hotel, tenminste net zoals in de film zo'n weg motel. Wel grappig. Het is erg bewolkt helaas. We gaan zo de auto ophalen en dan maar eens rijden door San fransisco eens zien hoe het allemaal werkt. Gelukkig zitten we hier want we hadden bijna onze 2 vlucht gemist. Bij de immigratiedienst duurde het zo lang en wij vet rennen en voordringen. Kwamen we aan bij de incheckbalie terminal 5 wat wel 5 minuten rennen was. Bleek onze vlucht gelukkig vetraagd te zijn met een uur! pff gelukkig.
02 Augustus 2011 - 21:44
Ellis:
Yeaaaah fijn dat jullie goed zijn aangekomen! Veel plezier in San Francisco!!! X -
03 Augustus 2011 - 08:46
Josée:
Heyyy bollie en Ak,
Heel veel plzr en ga heerlijk genieten van het prachtige Amerika:) !! Ik ben jaloers...wat zullen jullie een hoop zien & beleven!!!
Dikke kus, xoxo -
03 Augustus 2011 - 09:56
Mam:
Gelukkig goed aangekomen.
Yoho dat was even geluk hebben dat jullie volgende vlucht vertraging had!Ja die immigratiedienst die zijn heel nauwkeurig met het controleren wat de buitenlanders komen doen in hun land!
Nou nu gaat het grote avontuur echt beginnen, de auto hebben jullie nu, rijdt voorzichtig en ga het westen van Amerika ontdekken. Pas goed op elkaar, love you dikke kus mam xxxx -
03 Augustus 2011 - 10:17
Evert:
heuj, lekker begin van de vakantie zulle we maar zeggen ;)
en?...waar rijden jullie in? lekker dikke Amerikaanse bak?
hoop leuke foto's te zien.
veel plezier daro...
X -
03 Augustus 2011 - 10:35
Tante Adri:
fijn dat jullie goed zijn aangekomen.En een hele goede reis ,en geniet er maar van -
03 Augustus 2011 - 15:26
Pol En Mol:
Inderdaad vet mazzel. Mocht de auto een automatishe versnellingsbak hebben, nooit je linkervoet gebruiken, maar remmen en gas geven met je rechtervoet.
03 Augustus 2011 - 15:31
Hoi Nichtjes:
Geniet van jullie mooie reis. Be carefull
liefs Wichard, nelleke Ismay en Caitlin -
03 Augustus 2011 - 19:52
Paps:
En... is het echt big, bigger, BIGGIST
Veel plezier en enjoy every minute.
Kijk wel een beetje uit.. Tot jullie volgend verhaaltje. -
05 Augustus 2011 - 08:12
Satte En Satte:
Wat fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. Wij zijn ook weer veilig terug uit Egypte. Mizzzz you big sis!
Veel plezier.
Xxxxxxxxx satte en satte -
15 Augustus 2011 - 10:25
Phaedra:
Hoi Iris, wat een leuke verhalen allemaal, je hebt het in ieder geval goed naar je zin! Geniet ervan. Leuke foto's trouwens. Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen. Let je goed op jezelf. (ps: wij hebben 9 pups van de 2 honden die in opvang zitten)
Groetjes Phaedra en Gerjan en de honden en de kat! -xx-